Hitvallásunk a minőség. megbízhatóság. tisztesség.

Cégünk küldetése, hogy Ügyfeleink részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatásokat nyújtson az építőiparban és a fémszerkezetgyártásban.


30 éve a piacon

Cégünk léte egészen 1988-tól eredeztethető, amikor is még nem voltak a mainak megfelelő cégformák. Hivatalosan 1990. január 1-től Petrov & Czirle Kft.-ként lett bejegyezve, majd 1998. márciusától Petrov & Társa Kft.-ként, ezt követően 2008. júniusától Petrov & Társa Zrt.-ként végzi tevékenységét, mely két fő üzletág köré csoportosul.

Ezek az üzletágaink a fémszerkezetgyártás és az építőipar teljes vertikuma.

Jól képzett, kiváló, tapasztalt szakembergárdánk, jelentős részben új generációs gépparkunk, jól kiépített színvonalas 5500 m2-es telephelyünk a folytonosan változó piaci igényekhez is rugalmasan igazodó, magas színvonalú, minőségi munkát tesz lehetővé!

Cégfilozófiánk, mely egyben hitvallásunk is – MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, TISZTESSÉG – valamint a több mint negyedévszázados, kifinomult tapasztalatunk ötvöződik a csúcstechnológiás gépek minőségével és gyorsaságával, miközben precíz logisztikai folyamatainkkal igyekszünk Megrendelőink elvárásait a legteljesebb mértékben kielégíteni.

Alapelvünkhöz hűen, kizárólag nyereségünk folyamatos visszaforgatásával, mindeddig külső források nélkül, saját erőből fejlesztettük cégünket. Ennek köszönhetően sikerült is az alapítástól kezdve napjainkig megőrizni a tulajdonosi hátteret, mely 100%-ban magyar. Hitvallásunknak köszönhetően, a kezdetektől napjainkig fejlődésünk töretlen, a vízválasztó 2008-as válság évétől, még inkább erőteljes növekedésű!

Saját tulajdonú ingatlanjaink közül kiemelkedő a Pomázon található 5500 m2-es telephely, melyen 1600 m2 gyártócsarnok, 400 m2 irodaház foglal helyet, a jelen kor követelményeinek megfelelően, tudatosan tervezve, a gyártási folyamatokat szem előtt tartó kialakítással. Töretlen cégfilozófiánk, a rendelkezésre álló infrastruktúránk, a több évtizedes tapasztalat és a beszállítói, alvállalkozói kör - melyek megfelelnek a velük szemben támasztott követelményeknek - garancia arra, hogy a Megrendelő elégedettsége maradéktalan legyen.